24x7.lt
5 antivėžinių savybių turinčios žolelėsNatūraliosios ir holistinės medicinos specialistai pasitiki tikrai ne cheminiais vaistais, o vaistais, kuriuos mums duoda gamta. Natūraliomis priemonėmis galima gydyti įvairiausius organizmo sutrikimus, pavyzdžiui, tam tikras odos problemas (aknę ir egzemą) ar tokias ligas kaip vėžys. Įvairiausios žolelės ir augalai turi antivėžinių savybių ir nekenkia sveikiems audiniams. Štai kokius 5 augalus vertėtų auginti patiems ir gardinti gaminamus patiekalus.
daugiau
Atsikračiau antsvorio. O kaip gyventi toliau?Kol savamoksliai „ekspertai“ internete dalina patarimus, kaip atsikratyti pusės savo svorio vos per 10 dienų, egzistuoja ir kita medalio pusė – deja, ne tokia saldi. Net ir po nuoseklaus darbo ištirpę kilogramai netrunka sugrįžti su kaupu, o juos numesti kaskart tik sunkiau. Sveikatingumo specialistai pastebi, kad stodamas į kovą su nepageidaujamais kilogramais, retas kuris susimąsto apie tai, kaip reikės gyventi tada, kai tikslas bus pasiektas. Tai, jog subalansuotas režimas suvokiamas kaip vienkartinė kaina, kurią tenka sumokėti dėl dailesnės figūros, pagrindžia ir statistika. Kalifornijos universiteto duomenimis, net 80 proc. svorio numetusių žmonių jį susigrąžina (ir priauga dar daugiau) per pirmuosius dvejus metus. Įdomu ir tai, kad greičiau ir daugiau svorio priauga tie, kurie nepageidaujamus kilogramus metė laikydamiesi dietos.
daugiau
7 dienų riebalus deginančios sriubos dietaŠi dieta unikali tuo, jog sudegina daugiau kalorijų negu jų patenka į organizmą. Rezultatas: kilogramai tirpsta greitai, o jūs lieknėjate. Beje, dieta labai paprasta – jums neteks badauti, galėsite valgyti bet kuriuo paros metu. Tiesa, tik tam tikrą patiekalą – ypatingą, riebalus deginačią sriubą.
daugiau
Pagrindinės lieknėjimo taisyklės ir klaidos, dėl kurių nekrinta svorisDažnai atsitinka taip, jog norintys numesti svorio žmonės išbando visas įmanomas ir neįmanomas dietas, bet sulieknėti jiems taip ir nepavyksta. Kodėl taip atsitinka? Nejaugi visos dietos yra neveiksmingos, o sulieknėti ir, svabiausia, išlaikyti pageidaujamą svorį yra misija neįmanoma? Visai ne. Daugeliu atveju nesėkmę metant svorį lemia pagrindinių taisyklių neišmanymas bei klaidos. Jeigu jūsų tikslas – veiksmingas svorio netekimas ir jo išlaikymas, pasidomėkite, ką privalote žinoti.
daugiau
Ar galime numirti, jei vengiame saulės?Dar neseniai buvome gąsdinami saulės baubu – kad ultravioletiniai spinduliai sukelia odos vėžį, sendina odą, išryškina pigmentines dėmes ir apskritai reikia kuo mažiau būti saulėje arba kuo daugiau teptis apsauginiais kremais su UV filtrais. Ir ši masinė propaganda puikiai veikė – vengiame saulės, be kremų neišeiname į lauką ir sergame daugybe ligų. Tik niekas iki šiol to nesiejo ir garsiai apie tai nekalbėjo, kad pavojingų ligų priežastis susijusi su saulės vengimu. Pastaruoju metu mokslininkai vis daugiau dėmesio skiria ultravioletinių spindulių (UV) ir būnant juose besigaminančio vitamino D tyrimams. Jie skelbia vis daugiau tyrimų rezultatų, kurie rodo priešingai – mums būtinai reikia saulės.
daugiau
Kaip katės gerina mūsų sveikatąMielosios murklės kaltintos daugybe nuodėmių – neva jos visai nemyli savo šeimininkų, yra aikštingos, ir, žinoma, vaikšto vienos. Tačiau... Kurgi nepatikėsi meile, kai jos priglunda minkštu kailiuku ir įjungia murkimo motorėlį. O jis, beje, padeda mums pasijusti kur kas geriau!Dalinamės, kokius sveikatos sutrikimus gali padėti įveikti katės. Šiuos punktus, beje, grindžia ir įvairūs moksliniai tyrimai. 
daugiau
15 įdomių būdų, kaip įveikti nuolatinį stresąStresą patiriame visi. Bet ne visi vienodai greitai nurimstame. Kokių dar priemonių, be valerijonų lašų, galime griebtis tam, kad nusiramintume?

1. Užkrimskite riešutų
Graikinių riešutų aromatas skatina smegenyse relaksino išsiskyrimą, ir organizmą netrukus užlieja stresą slopinančios bangos. Suvalgius graikinį riešutą, nuotaika dar labiau pasitaiso. Pasak mokslininkų, vos ketvirtis arbatinio šaukštelio smulkintų graikinių riešutų per dieną jau po keleto savaičių jums leis pasijusti ramiau, atsipalaiduoti efektyviau. Barstykite jų ant pusryčių košės, berkite į kakavą, kepamų pyragų tešlą, salotas.

daugiau
Geriausias pasirinkimas svoriui mesti – daržovėsKaip greitai numesti svorio ir jo nesusigrąžinti? Ar įmanoma sportuoti ir gauti energijos vien tik iš daržovių? Šie ir dar daugiau klausimų kyla pradėjusiems sportuoti ar laikytis sveikos gyvensenos. Tad, kaip nesuklysti ir iš tikrųjų pradėti sveikai maitintis, norint numesti svorio, pataria asmeninis treneris ir kultūristas, knygos „Tobulas kūnas“ autorius ir kilo.lt vadovas Andrius Pauliukevičius.

Vaisius riboti, o daržovėms uždegti žalią šviesą
Kaip pasakoja asmeninis treneris ir mitybos specialistas, dažniausiai daroma svorio metimo klaida yra susijusi su tinkamų produktų ir jų kiekio pasirinkimu. Jo teigimu, daržovių galima valgyti kiek tik nori, tačiau vaisius reikėtų šiek tiek riboti.

daugiau
Grikių dieta: svoris krinta greitai ir lengvaiIš įvairiausių dietų ši yra viena populiariausių ir žinomiausių. Didžiausias grikių dietos privalumas yra tas, jog ji nėra tokia alinanti, kaip kitos monodietos, o lieknėja žmogus greitai ir lengvai. Dėl grikiuose esančių angliavandenių jūsų nekankins alkio jausmas. Taip pat jums neteks badauti ir maitintis pagal griežtą grafiką: grikių galėsite valgyti tiek, kiek širdis geidžia, nors ir kas valandą. Dietos trukmė, priklausomai nuo pageidaujamų rezultatų, nuo 1 iki 2 savaičių.
daugiau
Kokie sveikatos sutrikimai gresia per ilgai miegantSunku patikėti, jog galima per ilgai miegoti – juk organizmas ilsisi tiek, kiek jam reikia. Tačiau, pasirodo, per ilgos miego valandos ir įmanomos, ir dargi grasina sveikatos bėdomis. Kaip visi puikiai žinome, 7–9 valandų miego pakanka tam, kad pailsėtume ir atsigautume, turėtume energijos visai dienai. O jeigu miegame ilgiau nei 9 valandas, tai gali būti susiję su tam tikromis ligomis.
daugiau
2271 - 2280 iš 2790 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  221 222 223 224 225 226 227 228 229 230  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke